Battlerite Royale

[ivcs]
Type: article
Parent page: Spill
[/ivcs]

Det er ingen tvil om at det er ‘in’ med såkalte Battle Royale spill. Om du ikke er sikker på hva det er, så er et Battle Royale spill simpelthen deg mot røkla. Du og mange spillere samles på et område og skal krige mot hverandre til det er kun en vinner som står igjen. Et av spillene som populariserte dette er nemlig PlayerUnknowns Battlegrounds (også kalt PUBG, som vi kommer til å referere den som i denne artikkelen).

I PUBG hopper man ut av et fly over en stor øy, og skal samle opp våpen for å så skyte seg sin vei opp til #1. Dette er en formel de fleste andre battleground-spill har gjort, sånn som diverse kopier av PUBG (som Isle of Nyne). Men det er faktisk noen som har gjort noe litt annerledes.

Battlerite er et spill kjent for sin unike spillopplevelse som krever mye ferdigheter og timing for å få til noe, men i Battlerite har dette kun forekommet i en såkalt ‘arena’ der man spiller 2v2 eller 3v3. Stunlock Studios som er bak Battlerite har nemlig nå også hivet seg på ‘royale’ bølgen og sluppet sitt eget Battlerite Royale spill, som er ganske så annerledes enn PUBG, H1Z1 og andre royales. Her er det ingen pistoler, og du ser karakteren din ovenfra. Formålet er å komme seg til førsteplass, og du må samle opp forskjellige ranker ‘abilities’ som lar deg bruke spesielle egenskaper som helten du velger har. Det er mange forskjellige helter å velge mellom, så det er utrolig hvor forskjellig det føles når du spiller med mange forskjellige helter.

Dette er definitivt en unik variant av de stadig økende royale-spillene, og er absolutt et friskt pust inn i sjangeren selv om det kan være noe vanskelig å sette seg inn i alle de forskjellige heltene. Hva synes du? Har du prøvd Battlerite Royale?